Hae lainaa kalastusreissua varten

08 Jan 2022
by julius
Comments are closed

Onko mielessäsi kalastusreissu Lappiin tai muulle hieman kauemmaksi? Reissuun kannattaa varata riittävästi rahaa, koska yllättäviä kustannuksia tulee helposti reissun päällä. Mikäli tililläsi ei satu olemaan ylimääräistä, niin sinun kannattaa harkita kulutusluottoa hyvillä ehdoilla matkan rahoittamiseksi.

Nykyään kulutusluottoja on markkinoilla varsin paljon ja niissä on suuria eroja. Lainojen kilpailuttaminen on erittäin kannattavaa tässä tilanteessa. Yhdellä hakemuksella sinun on mahdollisuus saada jopa kymmeniä lainatarjouksia. Lainojen vertailupalvelun avulla voit kätevästi vertailla mikä laina olisi sinulle paras.

Hakemuksen täyttäminen käy nopeasti. Hakemuksessa sinulta kysytään tietoja erityisesti työsuhteestasi, tuloistasi ja menoistasi. Hakemus kannattaa tehdä huolella, koska hakemuksen tietojen perusteella saat lainatarjouksia. Täytä siis hakemus ja hae lainaa.

Millaisia lainavaihtoehtoja on tarjolla

Aivan ensiksi sinun kannattaa tarkasti arvioida, että paljon lainaa tarvitset. Sinun kannattaa laskea lainaan myös mahdolliset yllättävät menot. On hyvä että budjetissa on pelivaraa, kun kyseessä on matka. Karkeasti kulutusluotot voidaan jakaa kahteen tyyppiin: kertalaina ja joustoluotto. Kertalaina on nimensä mukaisesti kerralla tilillesi maksettava laina. Lyhennät sitä kuukausittain sovitun kuukausierän verran. Joustoluotossa tai tililuotossa on kysymys ikään kuin varakassasta, josta voit tarpeen tullen nostaa rahaa käyttöösi. Joustoluottoa vapautuu käyttöösi takaisin sitä mukaan, kuin lyhennät sitä.

Monessa tapauksessa joustoluotto tarpeesi mukaisella limitiillä sopii hyvin matkakassaksi. Varsinkin, jos kokonaiskustannukset ovat vielä epäselviä. Lainat kannattaa kilpailuttaa vertailupalvelun avulla, koska korossa ja kuluissa voi olla todella suuria eroja. Kuluttajan voi olla myös joskus itse haastavaa saada tietoon kaikki lainan kustannukset. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään nimelliskoron ja kaikki muut lainaan liittyvät kustannukset. Todellinen vuosikorko onkin tärkeä vertailuttaa.

Vertailupalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa, sillä yksittäisten hakemuksien näpytteleminen on työlästä. Lisäksi nykyään markkinoilla on kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, joiden löytäminenkin itsenäisesti on haasteellista. Lainan kilpailutuspalvelun kautta tehtävä vertailu ei sido sinua mihinkään. Se on myös täysin ilmaista. Vertailupalvelussa olevat pankit ja rahoituslaitokset ovat tunnettuja ja vakavaraisia luottoyhtiöitä. Kilpailu asiakkaista lainamarkkinoilla on kovaa ja sen takia usein ensilainan ottajilla on tarjolla erilaisia etuja.

Tuulantei.fi © 2023
PandoraBox