Kalamiehelle parhaiten sopivat asut naamiaisiin

23 Jun 2023
by julius
Comments are closed

Halloween-bileet tulossa? Aiotko osallistua karnevaaliin? Ehkäpä sinulla on naamiaisjuhlat työpaikalla ja pää lyö tyhjää? Kun kyseessä on hassuihin asuihin pukeutuminen, menee monella suomalaisella hieman jauhot suuhun. Pitääkö sitä oikeasti alkaa pukeutumaan johonkin asuun? Minkä ihmeen asun sitten valitsen? Monesti asu kertoo paljon kantajastaan – joku valitsee seksikkään olomuodon, toinen taas heittää kaikki sosiaaliset normit romukoppaan ja tekee itsestään kunnolla pellen. Kaikkein parasta on kuitenkin silloin, kun omassa asussa on mukava olla nahoissaan. Mikä siis olisikaan parempi ajatus, kuin harrastuksensa inspiroimaan asuun pukeutuminen? Tähän artikkeliin olemme koonneet asuideoita todellisille kalamiehille, kalanaisille ja kaikille muillekin kalastusta harrastaville. Lukaise läpi ideamme, poimi suosikkisi talteen ja ota suunta kohti partyking -verkkokauppaa! Sieltä löydät taatusti asut ja asusteet joka lähtöön!

Naamiaisasuideoita kalastajalle – poimi suosikkisi talteen!

1. Merimies

Ota raidalliset paidat ja erityinen tietämys kaikenlaisista solmuista hyötykäyttöön! Seilorit saavat tunnetusti kaupungin parhaat naiset peräänsä – mikä siis olisikaan parempi varustus juhliin mennessä, kun toiveissa on hauska ilta? Hiiohoi ja kohti hauskuutta!

2. Merirosvo

Kanavoi sisäistä pahistasi, varustaudu miekkataistelussa menettämäsi silmän peittävällä silmälapulla, piirrä kasvoihin leikkitikki ja eikun menoksi! Merirosvo on hauska ja helposti toteutettava asu, joka ei taatusti jää kellekään epäselväksi.

3. Kuha

Menneiden vuosien meemiksi noussut kuha-hahmo on jokaiselle kalastajalle ilmiselvä asuvalinta – sen lisäksi että kyseessä on hauska asu, se myös antaa sinulle mahdollisuuden koko illan mittaisiin kuha-vitseihin, jotka taatusti keventävät tunnelmaa joka tilanteessa.

4. Merenneito

Kaipaatko naisellista, näyttävää ja eleganttia asua? Sitten on aika verhoutua syvän meren lumoojattareksi, merenneidoksi! Monesti tämä asu on toteutettavissa kotoa löytyvillä välineillä, mutta panostavin naamiaishirmu varustautuu oikealla merenneidon pyrstöllä, joka ei taatusti ole käytännöllisin vaihtoehto, mutta antaa sinulle mahdollisuuden makoilla koko illan ilman ihmettelyä muiden taholta!

Tuulantei.fi © 2023
PandoraBox