Kalastusreissulle koiran kanssa – tällaisia tarvikkeita sinun täytyy ottaa mukaan

09 Mar 2022
by julius
Comments are closed

Koira on todella monipuolinen lemmikki, jonka kanssa ihan todella voi harrastaa kaikenlaista. Moni koiranomistaja onkin

“>hankkinut koiransaosittain juuri siksi, että saa siitä itselleen hyvää harrastusseuraa. Mikäs olisikaan parempaa kuin se, että harrastustoverisi on aina kotonasi valmiina hauskanpitoon kanssasi! Harrastusten kirjo koirien kanssa on todella monipuolinen – yksi haluaa harrastaa karvaturrinsa kanssa agilityä, toinen tokoa, kolmas vaikkapa koiranäyttelyitä ja neljäs lenkkeilyä tai vaeltamista. Yksi harrastus joka ei monellekaan tulisi aivan ensimmäisenä mieleen on kuitenkin yllättävän suosittu – nimittäin kalastaminen!

Kyllä vaan, koirasta on seuraa monenlaiseen aktiviteettiin, ja yhä useampi kalamies kertoo ottavansa koiransa mukaan kalaretkille. Ja mietitäänpäs hetki loogisesti – kalastaminenhan on loppujen lopuksi melko tylsää puuhaa yksin, eikö? Kun istua kököttää paikallaan monta tuntia suuremman tai pienemmän kalaonnen voimalla käy kenellä tahansa jossakin vaiheessa aika pitkäksi. On siis aivan loogista ottaa mukaan matkalle viihdykettä, nimittäin oma karvainen paras ystävä!

Kalareissulle koiran kanssa – muista ottaa mukaan ainakin nämä

Kun suunnittelet ensimmäistä yhteistä kalareissua koirasi kanssa, on sinun hyvä suunnata

verkkokauppaostoksille vaikkapa Zoo.fi nimiseen eläinten verkkokauppaan. Zoo.fi nimittäin tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi saman katon alta ja vieläpä edullisin hinnoin.

Mitä kaikkea karvaturrille sitten kalastusta ajatellen pitää hankkia? Jos olet lähdössä kalareissulle veneen kyydissä, on tärkein hankinta karvakaverillesi lemmikin oma pelastusliivi. Koskaan ei tiedä, mitä matkalla tapahtuu – on siis oltava varautunut kaikkeen. Tämän lisäksi todella kätevä hankinta kalastusreissuja ajatellen (etenkin lämpimillä keleillä) on koiran mukana kannettava juomapullo, jonka korkki muuntautuu kätevästi juomakupiksi. Näiden lisäksi myös herkkupalat ja ruokaa olisi hyvä olla mukana myös karvakaverille. Investoi lisäksi hyviin ja tukeviin, täydellisesti istuviin valjaisiin, joista koirasi ei pääse livahtamaan karkuun. Kun mennään kalaan tuntemattomaan paikkaan, viimeinen asia jonka haluat tapahtuvan on se, että koira säikähtää jotakin ääntä ja juoksee karkuun tuntemattomassa paikassa. Turvallisuus on aina kaiken A ja O – myös oman koiran kohdalla silloin, kun ollaan menossa yhdessä kalastamaan!

Tuulantei.fi © 2023
PandoraBox