Matto kalastusmajaan

26 Mar 2022
by julius
Comments are closed

Suomesta löytyy muutamia perinteisiä kalastusmajoja, joilla on erityisen mielenkiintoinen historia. Yksi mielenkiintoisimmista maamme kalastusmajoista löytyy Langinkoskelta, Kotkasta. Alueelta löytyy nimittäin kalastusmaja, jonka on rakennuttanut Venäjän keisari Aleksanteri III ja joka vihittiin käyttöön vuonna 1889. Nykyisin rakennuksessa toimii museo, jossa on edelleenkin aistittavissa perin ainutlaatuinen tunnelma. Tällaisten kalastusmajojen jalanjäljissä on mukava lähteä sisustamaan myös omaa kalastusmajaa. Ehkäpä olet löytänyt oman kalastusmajan syrjäiseltä saarelta tai kenties innostuit kalastusmajoista niin, että haluat rakennuttaa sellaisen omaan ja perheesi käyttöön. Olipa tilanteesi millainen tahansa, tuo matto 200×300 cm majaan kivaa tunnelmaa. Kotoisan tunnelman keskellä on mukava rentoutua seuraavan päivän kalastusreissua varten!

Mistä löydän maton näppärästi?

Kalastusmajaan sopiva matto 200×300 cm löytyy Trendcarpetilta. Erilaisten vaihtoehtojen selaaminen ja vertailu on niin helppoa ja nopeaa, että voit keskittyä tehtävään vaikkapa onkireissun aikana odottaessasi kalan tarttumista koukkuun. Voit käyttää apunasi Trendcarpetin sivuston näppäriä hakutoimintoja, jotka auttavat sinua löytämään kalastusmajaasi sopivan maton.

Matto 200×300 cm on yksi suosituimmista maton kokoluokista olohuoneiden mattojen osalta, sillä se sopii suureen osaan olohuoneista ja sen ympärille on helppo luoda näyttävä olohuoneen sisustus. Matto 200×300 cm sopii kokonsa puolesta myös monen kalastusmajan lattialle. Muista kuitenkin mitata kalastusmajasi lattia tarkasti ennen maton tilaamista varmistaaksesi, että matto 200×300 cm on varmasti oikea koko kalastusmajaasi. Kyseisestä kokoluokasta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, sillä koko on niin suosittu, että tämän kokoisia mattoja valmistetaan runsaasti. Valinnanvaraa siis riittää. Kalastusmajan lattialla kannattaa suosia lämmittäviä mattoja, jotka eivät hätkähdä ihan jokaista likatahraa ja jotka on tarvittaessa helppo pestä.

Kuinka paljon matto maksaa?

Trendcarpet tarjoaa upean valikoiman erihintaisia kalastusmajaan sopivia mattoja ja matto 200×300 cm voikin maksaa noin 20 eurosta jopa noin 1 500 euroon. Kaikista kalleimpia mattoja tuskin kannattaa valita kalastusmajan lattialle, mutta onneksi tarjolla on runsaasti myös edullisia ja kodikkaita vaihtoehtoja. Trendcarpetin näppärä hinta-filtteri auttaa sinua asettamaan budjettisi mattosi hakuehdoksi ja nopeuttaa budjettiisi sopivan maton etsintää.

Esimerkiksi kodikkaat ja värikkäät räsymatot sopivat hyvin perinteisen kalastusmajan tunnelmaan. Tutustu esimerkiksi upean värikkään raidalliseen Trendcarpetin Happy-räsymattoon, joka on yksi Trendcarpetin suosituimmista matoista ja maksaa alle 22 euroa, tai moniväriseen Lindby-räsymattoon, joka sekin maksaa Trendcarpetilla alle 22 euroa. Näissä matoissa on erityisen kodikasta, jopa mummolamaista, tunnelmaa, joka piristää hetkessä pienen kalastusmajan ilmettä. Hinta sopii pieneenkin budjettiin ja räsymatto tarjoaakin aimo annoksen kodikasta tunnelmaa pikkurahalla!

Tuulantei.fi © 2023
PandoraBox